Samen verder

We willen van mijn huis, ons huis maken. Dat was samengevat de insteek van de verbouwing. Van een woning van een man alleen werd een gezinswoning gemaakt


De verdere wensen werden bekeken en we kwamen er samen achter dat de woning toch een stukje uitbreiding nodig had. Een erker aan de voorzijde en een uitbreiding aan de achterzijde en de hele indeling op de kop. Dat kwam naar voren bij de eerste schetsen. 


De woonkamer bleef aan de voorzijde, maar door de toevoeging van de erker heeft het de gewenste afmeting gekregen. Het kookgedeelte werd naar het midden verplaats zodat dit het centrale deel van het woonhuis is geworden. Op deze plek komt het minste licht. Het eetgedeelte komt daardoor meer in het licht te staan. Ook de grote pui aan de achterzijde heeft bijgedragen aan de lichte eethoek waar lekker kan worden gegeten en gezeten. En plek om de dag door te nemen en door te brengen. 


Uiteindelijk is het helemaal geworden zoals de opdrachtgevers het voor ogen hadden en genieten ze nog elke dag van de verbouwing.

  • Onze stappen:
  • 1
  • 2
  • 3
meer over mijn mogelijkheden
samen tot ‘t gewenste resultaat
samen tot ‘t gewenste resultaat

Andere projecten

Wij vinden uw privacy erg belangrijk! aarom informeren wij u dat wijgebruik maken van funtionele en beperkte analytische cookies. Meer informatie over D hoe wij omgaan met uw gegevens kunt u vinden in ons privacy statement.